Featured programs


Highlighted programs


Medlemskort Restauranten - Skovsgård Hotel 31. Dec. 12:30
Som medlem har du masser af fordele.
Sold Out Carls Café – Gary Snider Trio spiller Leonard Cohen Restauranten - Skovsgård Hotel 22. Nov. 20:00
Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Sammen med sit band giver han nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!
Julerock med Rockmaskinen Salen - Skovsgård Hotel 7. Dec. 20:00
Rockmaskinen er en spillevende organisme i det nordjyske musikliv, der spiller som med stor respekt og kærlighed til den gamle rock’n roll-, soul- og bluestradition. Så sæt håret, kridt danseskoene og vær klar til en oplevelse ud over det sædvanlige

Our Programs


4. Juledagsbal med Beers for Tears Salen - Skovsgård Hotel 28. Dec. 21:00
Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning året af med et brag af et 4. Juledagsbal med det populære lokale band Beers for Tears. Beers for Tears er en nordjysk folk-præget gruppe, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik.

Ib Grønbech & ContainerKvartetten Salen - Skovsgård Hotel 19. Jan. 20:00
Ib Grønbech & Kvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med IB’s uforlignelige humor – manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark.
Carls Café - Christian Søgaard Trio Restauranten - Skovsgård Hotel 24. Jan. 20:00
En udsøgt sovs af Jazz og Verdensmusik. Det er historien og fortællingen i sangene, der er omdrejningspunktet, når Søgaard Trio underholder - Det handler om noget! Ozonlag, rygning, kærlighed, kultursammenstød, kirsebær i lommen og havskum på din hud.


Tom Donovan Salen - Skovsgård Hotel 1. Feb. 20:00
Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader, med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.
Come Together Party - Giro 413 Salen - Skovsgård Hotel 7. Feb. 19:30
Stort arrangement på Skovsgård Hotel for både etniske danskere og asylansøgere. Vi kalder arrangementet COME TOGETHER PARTY, og musikken leveres af Giro 413 - eksisteret siden 1981 - der altid skaber en fest. Oplev sang og dansemusik fra mange verdensdele.

Carls Café - Souvenirs Restauranten - Skovsgård Hotel 14. Feb. 20:00
Souvenirs

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google