Anbefalede


Populære


Medlemskort Restauranten - Skovsgård Hotel 31. dec. 12:30
Som medlem har du masser af fordele.
4. Juledagsbal med Beers for Tears Salen - Skovsgård Hotel 28. dec. 21:00
Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning året af med et brag af et 4. Juledagsbal med det populære lokale band Beers for Tears. Beers for Tears er en nordjysk folk-præget gruppe, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik.
Ib Grønbech & ContainerKvartetten Salen - Skovsgård Hotel 19. jan. 20:00
Ib Grønbech & ContainerKvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med IB’s skæve og lune nordjyske humor, når den er bedst. En aften, som udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne.

Events


Carls Café - Christian Søgaard Trio Restauranten - Skovsgård Hotel 24. jan. 20:00
En udsøgt sovs af Jazz og Verdensmusik. Det er historien og fortællingen i sangene, der er omdrejningspunktet, når Søgaard Trio underholder - Det handler om noget! Ozonlag, rygning, kærlighed, kultursammenstød, kirsebær i lommen og havskum på din hud.

Tom Donovan Salen - Skovsgård Hotel 1. feb. 20:00
Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader, med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.
Come Together Party - Giro 413 Salen - Skovsgård Hotel 7. feb. 19:30
Stort arrangement på Skovsgård Hotel for både etniske danskere og asylansøgere. Vi kalder arrangementet COME TOGETHER PARTY, og musikken leveres af Giro 413 - eksisteret siden 1981 - der altid skaber en fest. Oplev sang og dansemusik fra mange verdensdele.


Carls Café - Souvenirs Restauranten - Skovsgård Hotel 14. feb. 20:00
Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en perlerække af kendte ørehængere lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med højt humør og ekstra meget fart på.
Stepp 2 + Beefeaters Salen - Skovsgård Hotel 22. feb. 20:00
Oplev en tidsrejse tilbage til 60’erne. Først starter vi med ikoniske numre fra ”Hip” centreret omkring Eik Skaløes lyriske troldspejl. Dernæst genopstår bluesrockgruppen The Beefeaters med Morten Kjerumgaard Reumert, som det eneste tilbageværende medlem.

Frokost-Jazz – Creole Catz Salen - Skovsgård Hotel 2. mar. 12:00
Et forrygende, festligt arrangement er serveret med Creole Catz’ medrivende jazz- og boogie- repertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost, kombineret med flerstemmig sang, er med til at sætte gang i festen.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google