Besondere Programme


Hervorgehobene Programme


Medlemskort Restauranten - Skovsgård Hotel 31. Dez. 12:30
Som medlem har du masser af fordele.
Soul Academy & The Music Lovers Salen - Skovsgård Hotel 21. Sept. 20:00
Med dette erfarne hold af musikere i ny konstellation, vil der blive spillet musik med udgangspunkt i Blues, Rythmn Blues og Funky Stuff, udfra devisen; “Numre vi holder meget af, OG som vi vil elske at spille” Så glæd jer til en koncert af den unikke slags.
Live & Lokalt – Nordjysk originalmusik Salen - Skovsgård Hotel 28. Sept. 20:00
Med Live & Lokalt sendes lokale, nordjyske artister og sangskrivere rundt på en turné. Både dem og publikum udfordres i et musikalsk møde. Koncerterne ledes af kapelmester Ole Albrechtsen. Til koncerten vil man kunne opleve SIRO – Niels Vølund – Astrid Holm.

Unsere Programme


Carls Café – Jakob Mygind & Henning Jensen Restauranten - Skovsgård Hotel 4. Okt. 20:00
Blue Finger er en ny Aalborgensisk duo bestående af Jakob Mygind og Henning Jensen. Repertoiret er hentet fra den amerikanske country blues fingerpicking tradition. Den specielle klang af fingerpickin’ guitar og sax er både finurlig, smuk og rå.

Waiting for Janis Salen - Skovsgård Hotel 13. Okt. 20:00
Bandet Waitin’ for Janis puster til ilden og fyrer op under Janis Joplin’s repertoire med en fælles forkærlighed for 60’ernes rhythm and blues, hårrejsende ballader, svedig blues og swingende soul. Numre som Cry Baby, Me and Bobby McGee og Mercedez Benz.
ABBA (CZ) Salen - Skovsgård Hotel 26. Okt. 20:00
Efter 35 år har ABBAs popularitet nået nye højder. ABBA Revival er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af ABBAs uforglemmelige klassikere og ikke mindst deres uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.


Frokost-Jazz – PS Swingband Salen - Skovsgård Hotel 3. Nov. 12:00
Jazz med PS Swingband, traditionen tro i kombination med den velkendte gode jazz-buffet. PS spiller swingmusik, der har sit ophav dybt begravet i 30’ernes spillestil. Kendetegnende for dette orkester er smittende spilleglæde, der mærkes ud over scenen.
Carls Café – Rikke Bruhn & Marianne Christensen Restauranten - Skovsgård Hotel 8. Nov. 20:00
Rikke og Marianne præsenterer publikum for egne tekster, personlige musikalske beretninger samt nyfortolkninger af andres sange som de begge holder meget af. Rikke synger og Marianne akkompagnerer koncerten i en ærlig tone på sin westernguitar.

Carls Café – Gary Snider Trio spiller Leonard Cohen Restauranten - Skovsgård Hotel 22. Nov. 20:00
Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Sammen med sit band giver han nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google