Trouble Cats – Global Garden Party

Vælg billetter


 
Bandet beviser, at katte har mange liv. Bandet har overlevet i tre årtier og er i dag i absolut topform, og er det, de altid har været: Et band med deres helt eget udtryk, og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll.

- blues & rootsrock

De fire hankatte i blues og rootsrock-bandet TROUBLE CATS fejrede 30-års jubilæum i 2019 og drøner igen ud på landets scener med både nye og gamle sange.

Trouble Cats beviser, at katte har mange liv. Bandet har overlevet i tre årtier og er i dag i absolut topform. Kemien og bandånden er til stede på samme måde, som da Trouble Cats spillede de første job for 30 år siden. Et nyt album bliver udgivet med helt nye sange samt et par af de gamle numre i nye versioner. Trouble Cats er efter 30 år på banen stadig det, de altid har været: Et band med deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll.

Trouble Cats opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. De følgende år blev Trouble Cats et af de meget efterspurgte navne, der sammen med blandt andre Ole Frimer Band og Shades of Blue kom ud af den århusianske bluesscene. Bandet fik hurtigt travlt og spillede de næste mange år 80-100 årlige koncerter i både ind- og udland og udgav flere album.

I 2013 blev den oprindelige kvartet gendannet, og siden da er det gået over stok og sten. Trouble Cats fejrer 30 års-jubilæet ved at rette blikket fremad med ny udgivelse og møde med publikum ude på spillestederne og festivalerne.

Trouble Cats er:
Henrik Hansen, mundharpe, vokal
Martin Blom, guitar, vokal
Morten Brauner, bas, kor
Henrik Thorsen, trommer

Koncert menu ca. kl. 18.00 efter koncerten.

Forret: Dampet limfjordsmuslinger med pomfritter og Aioli med tørret tang.

Ølandsbrød bagt på surdej og hjemme-kærnet smør

Hovedret: Helstegt højreb af dansk frilandskød med bagt kartoffel, luftig brunet smør, rød mojo, bagte majs fra og urter

 

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google