Touch of Shadows

Vælg billetter


 
Hvem husker i dag ikke den engelske instrumentalgruppe The Shadows? Alle de gode melodier tilsat gruppens helt unikke vellyd kan man godt savne i dagens musikbillede. Mens de aldrende originalers karrierer fader ud, tager Touch of Shadows over. I respekt for- og kærlighed til de fantastiske ”skygger” tillader vi os at føre stafetten videre. Et arrangement med Touch of Shadows garanterer et genhør med de mange fantastiske ørehængere inkl. diverse hits, hvor bandet optrådte med Cliff Richard. Det hele serveres med stor spilleglæde og et glimt i øjet.

- kopiband

Hvem husker i dag ikke den engelske instrumentalgruppe The Shadows? Alle de gode melodier tilsat gruppens helt unikke vellyd kan man godt savne i dagens musikbillede.

Mens de aldrende originalers karrierer fader ud, tager Touch of Shadows over. I respekt for- og kærlighed til de fantastiske ”skygger” tillader vi os at føre stafetten videre.

Et arrangement med Touch of Shadows garanterer et genhør med de mange fantastiske ørehængere inkl. diverse hits, hvor bandet optrådte med Cliff Richard. Det hele serveres med stor spilleglæde og et glimt i øjet.

Touch of Shadows er:

Marius Knudsen - Lead Guitar
Alder: Gammel nok!
Da doping blev forbudt i cykelsport, skiftede han cyklen ud med guitar.
Var medskyldig i ”Da farfar var ung”, spillede jazz i ”Det Beskidte Dusin” under konservatorietiden og studerede rytmisk guitar et år på GIT, Los Angeles.
Har siden slutningen af 70-erne huseret rundt omkring sammen med de andre tumper i ”Østjysk Musikforsyning”.

Ole Nørskov - Bas
Bandets chefbooker.
Da han var færdig med at vogte målet på håndboldlandsholdet og i AGF, skiftede han bolden ud med guitar og el-bas.De seneste 25 år har han - ud over en solokarriere - spillet i flere populære blues- og rock bands.

Lars Bruhn - Guitar
Yngste mand i bandet. Har to uddannelser. På socialpædagoguddannelsen lærte han at spille på guitar og derved score alle damerne. Uddannelsen sætter ham i stand til at holde bandets øvrige medlemmer fra at hænge på gadehjørnerne samt til at øve sig, så de gør sig fortjent til deres overførselsindkomster. Oprindeligt shippingman. Står helt naturligt for det praktiske i forbindelse med udenlandsturneer. Er også via denne uddannelse garant for, at bandets diskussioner altid drejes i en gunstig retning. Orkestrets eneste piberyger.

Jan Locht - Trommer
Alder: Afventer stadig DNA test
Jan var med til at starte ”Bamses Venner" og holdt pulsen der de første 8 år.
Siden har han været ankermand i ”Fenders”, ”Østjysk Musikforsyning” samt fast inventar i de fleste Århus-baserede bands.

Anthony Bjerregaard – Sang
Alder: Ubestemmelig.
Bragede sammen med Marius igennem på Dansktoppen i 1974 med ”Da Farfar var Ung”.
Tournerede herefter de næste par år rundt i hele Danmark som duoen “To Jyder”.
Gik så i musikalsk cølibat på Grenå Handelsskole de næste 35 år, indtil han i 2011 igen sprang ud som fuldblods sanger.

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google