Tom Donovan

Vælg billetter


 
Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader, med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.

– The Irish Troubadour

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour.Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader, med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.

Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst! Tom har i de sidste 22 år boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen - 101 Songs and Ballads from Ireland - der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade - Alive O - og i 2005 kom - Enchanted Tales - en vellykket samling af egne numre. Albummet - The Solstice Fire - er fra 2008. Og det aktuelle album - Sonnets & Madrigrals - er fra 2010. Det meget roste album - Skagen Rose - kom i august 2011. Nyeste albumudgivelse er fra januar 2017 - Portrait - med egne numre.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google