TogoRhino – Global Garden Party

Vælg billetter


 
Oplev vestafrikansk blues blandet med Mississippi Hill Country Blues. Genren kan beskrives som “trance blues” eller “ørkenblues”. Musikken er hypnotiserende og beroligende, men samtidig pågående og fuld af sprudlende energi med dansevenlige rytmer.

- Trance Blues & African beats

TogoRhino spiller vestafrikansk blues blandet med Mississippi Hill Country Blues.Genren kan beskrives som “trance blues” eller “ørkenblues” hvor man i stedet for typisk tre akkorder, ofte kun bruger en eller to akkorder som gentages igen og igen. Musikken er fængslende, hypnotiserende og beroligende, men samtidig pågående og fuld af sprudlende energi med inciterende dansevenlige rytmer. Ofte tryllebindes publikum og kommer i en meditativ tilstand - hvor det kan være svært at sidde stille. Der er på én gang voldsomt og følsomt og kryber ind, så man kan miste fornemmelse af tid og sted.

Nogle af TogoRhino’s inspirationskilder er Tinariwen, Ali Farka Touré og Bombino på den afrikanske side, samt Fred Mcdowell, John Lee Hooker, Otis Taylor og Ry Cooder på blues siden.
De fire erfarne musikere er altid legende, energiske, opfindsomme, eksperimenterende og elsker at improvisere og finde nye veje. I kan glæde jer til musikalsk nærvær med et udadvendt band, der leverer “eksotisk” blues med rå energi og feel good attitude.

Lineup:
Alain Apaloo (Togo) - Vokal/guitar/bas
Peter Nande (DK) - Vokal/mundharpe/perc.
Sal Dibba (Gambia) - Djembe & percussion
Olav Poulsen (DK) – Slide-guitar

Alain Apaloo
Er en særdeles talentfuld guitarist og sanger, som på medrivende vis forener afrikanske grooves med blues og andre genrer. Han blev født i den vestafrikanske stat Togo i 1976. Her spillede han afrikanske trommer og sang i kirkekor fra barnsben, og begyndte som 11-årig at modtage guitarundervisning. Ti år senere flyttede han til nabolandet Ghana, og begyndte at spille med den lokale afropop-stjerne Kojo Antwi. I 1999 rejste han til København for at gå på det rytmiske musikkonservatorium, og har siden da haft København som base, og blevet en fast det af blues klubben Mojo, hvor han ofte står på scenen.

Peter Nande
Blev i teenageårene betaget af blues og mundharpe, og har siden da været i berøring med mange blues genre. Han har udgivet en lang stribe albums i eget navn og i samarbejde med andre. Nande blev årets danske bluesnavn i 2007, fik Blues Kartellelts ærespris i 2015, samt DMA’s iværksætterpris, “Hoochie Coochie Man” i 2019. Han er kendt som blues-entreprenør og står bag Danmarks eneste blues label “Straight Shooter Record”, som har været involveret i mange DMA nominerede og vindende albums.Nande spiller pt. med Lothar & Nande, The Cornbread Project, Big Creek Slim Band og Blues Jamboree.

Salieu Dibba
Er vokset op med den traditionelle vestafrikanske musik i Gambia, men har boet i Sverige i over 20 år. Han er en alsidig og eftertragtet percussionist, som samarbejder med musikere fra hele verden. Han har spillet på mange af de største scener rundt om i verden, med bl.a. Tony Allen, Etienne Mbappe, Peps Persson, Toumani Diabaté, Moussa Diallo, Dawda Jobarteh, Sofi Hellborg, Sousou & Maher Cissokho, m. fl.

Olav Poulsen
Har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for blues (miljøet). Han har, som en af kun få i Danmark, specialiseret sig i slide guitaren - både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner. Olav bliver ofte brugt som session musiker og spiller ellers ofte med Blues Jamboree, Ole Frimer og Chris Andersen.

Koncert menu ca kl. 18.00 efter koncerten.

Hovedret: Salat med confiteret kylling, smørstegte croutons, røget flæsk, dressing med Comendante ost, lokale salater, Ølandsbrød bagt på surdej og hjemme-kærnet smør

Forret: Langtidsbraiseret Svinebryst af frilandsgris, pure af butternut squash, basilikum, mild karry, fluffy flæskesvær og karrybagte gulerødder

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 15.30 og koncerten starter kl. 16.00.
Koncertmenu serveres efter koncerten ca. kl. 18.00.
Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google