The Consolation

Vælg billetter


 
The Consolation er bannerfører på den hjemlige scene for americana-musikken. Bandets musik er en smeltedigel af amerikanermusik tilført et distinkt nordisk islæt, hvor melankolien og eftertænksomheden ofte sniger sig elegant ind i de iørefaldende sange.

- americana med en nordisk twist

Er du til country, roots og americana? Så må du ikke snyde dig selv for bandet, som er blevet kaldt "Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock-musikken" (Ole Jacobsen, DR). The Consolation gæster Brovst Musikforsyning d. 9. april 2021 med et brag af et show.

"Velkomponeret, veludført dansk musik" (Alex Nyborg Madsen, P5)
"Danmarks absolut bedste repræsentanter for countryrock-musikken" (Ole Jacobsen, P5)
"Dejligt 'Astoria' album!" (Jørgen de Mylius, DR)
"Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international" (Side33)
"Solid og velskrevet countrypop- og rock" (GFR)
"Dødhamrende autentisk" (HQ Music)
"Bundsolid manifestation" (Musikblogger.dk)

Citaterne ovenfor er blot et lille udpluk af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation de sidste par år. Ikke mindst i kølvandet på hele to fantastisk anmelderroste album, der begge emmer af kærlighed til amerikanermusik og solid sangskrivning.

Både albummet 'Heartland' fra 2018 og det seneste udspil 'Astoria' fra 2020 gik direkte ind som Ugens Album på DR’s P5, og værter som bl.a. Alex Nyborg Madsen, Ole Jacobsen, Kirsten Siggaard og Jørgen de Mylius har spillet bandet flittigt i deres programmer.

Inspirationskilderne spænder vidt, fra 60'ernes country-rebeller som Johnny Cash, Kris Kristofferson og Waylon Jennings, til 70'ernes countryrock-pionerer som The Band, Little Feat og The Eagles, til 80'ernes blue collar-ikoner som Bruce Springsteen og Tom Petty, og helt frem til nutidens americana-stjerner, som Chris Stapleton, Jason Isbel og Sturgill Simpson.

The Consolation har dog sin helt egen sound og sit eget udtryk, som blander originalitet med de klassiske genredyder, og tilfører amerikanergryden lidt nordisk krydderi. Alt sammen udført med masser af charme, nærvær, humor og musikalsk overskud.

Live leverer bandet et fremragende show, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen og til dansefødderne. Er man til roots, country rock og et strejf af blues, med stærk sangskrivning og internationalt niveau, ja så er The Consolation et band, man ikke skal snyde sig selv for.

The Consolation består foruden forsanger og sangskriver Nis Gaarde (vokal, guitar, banjo m.m.), af Jacob Svensson (bas), Sven Busck (trommer), Leif Bruun (pedalsteel), Vincent Daly (guitar) og Emma Sommer (kor, percussion).

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Fredag d. 22. oktober kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 130 kr. inkl. gebyr.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google