Shamrock - Carls Café

Vælg billetter


 
Når Shamrock går på scenen, står den på irsk pubstemning, når den er bedst. Kendte sange man kan synge med på og vemodige ballader, som Irland også er kendt for. Musikken bindes sammen på bedste vis med små historier, hvoraf nogle endda kan være sande.

- irsk folkemusik, når det er bedst

SHAMROCK har eksisteret siden 1986, og det er i den periode blevet til utallige optrædener på festivaler, pubber, spillesteder osv. over det ganske land med irsk folkemusik. Der findes stort set ikke en krog i Danmark, der ikke har haft besøg af disse herlige spillemænd. Når Shamrock går på scenen, står den på irsk pubstemning, når den er bedst.

De kendte sange man kan synge med på og de vemodige ballader, som Irland også er kendt for. Det hele leveres med en imponerende spilleglæde og musikken bindes sammen på bedste vis med små historier, hvoraf nogle endda kan være sande. Med et moderne udtryk: ”De kommer helt ud over scenekanten”.

Shamrock består af Denis Mc`Laughlin, Svend Erik Larsen og Pia Nygård. De to herrer mødtes i 1987 på festivalen i Tarm, og et par år derefter, spillede de sammen i gruppen A´Conto. I 1989 dannede de Shamrock, som siden da har spillet mere end 2000 koncerter.

Gruppen havde i 2009 20-års jubilæum, og det fejrede de med udgivelsen af en længe ventet CD. Den blev indspillet i Rosstrevor i Nordirland. CD´en indeholder gamle kendinge og enkelte nye sange.

Bandet:
Denis Mc`Laughlin: sang, guitar, banjo, mandolin og bodhran.
Svend Erik Larsen: sang, guitar, mundharpe og bodhran.
Pia Nygård: violin.

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google