Secret Oyster

Vælg billetter


 
Secret Oyster var et af 70’ernes mest succesfulde orkestre, der skabte sig et navn både herhjemme og på den internationale scene for det, der siden fik betegnelsen elektrisk jazz eller fusion. Udover at spille et hav af koncerter i hele Nordeuropa, turnerede de i længere perioder med Captain Beefheart, Herbie Hancock, Weather Report, Shakti og George Duke. Glæd jer til en tur i tidsmaskinen.

– jazz/rock-fusion

Secret Oyster var et af 70’ernes mest succesfulde orkestre, hvor de med albums som ’Sea Son’, ’Vidunderlige Kælling’ og ’Straight To The Krankenhaus’, skabte sig et navn både herhjemme og på den internationale scene for det, der siden fik betegnelsen elektrisk jazz eller fusion.

Udover at spille et hav af koncerter i hele Norden, Tyskland og i Frankrig turnerede de i længere perioder med Captain Beefheart i UK, og med Herbie Hancock i England og Tyskland, og spillede desuden koncerter med bl.a. Weather Report, Shakti og George Duke.

Gruppens kultagtige status siden opløsningen i 1977 - ikke mindst internationalt - førte til, at det amerikanske pladeselskab Laser’s Edge foretog en amerikansk cd-genudgivelse af alle fire oprindelige Secret Oyster-albums.

På denne baggrund blev Secret Oyster i 2007 og -08 inviteret til at deltage i flere festivaler i USA. Denne invitation sagde gruppen, der jo ellers ikke havde spillet sammen i 30 år, ja tak til, og dermed var denne legendariske og stil-sættende gruppe gendannet. De meget succesfulde USA-koncerter blev fulgt op af flere turneer i Danmark.

Secret Oyster blev dannet i 1972 af Karsten Vogel i forlængelse af, at Burnin Red Ivanhoe blev opløst efter syv års intensiv turnevirksomhed. Orkestrets medlemmer var i sin tid Claus Bøhling - guitar, Karsten Vogel - saxofon, Ole Streenberg - trommer, Kenneth Knudsen - keyboard, og Jess Stæhr - bas. I den nye udgave er Kenneth Knudsen og Jess Stæhr pladser, blevet overtaget af Daniel Fridell og Assi Roar.

Nu er bandet igen gået sammen og gæster i den forbindelse Skovsgård Hotel. Glæd jer til en tur i tidsmaskinen.

Secret Oyster er:

Claus Bøhling – guitar
Karsten Vogel – saxofon
Daniel Fridell – keyboard
Assi Roar – bas
Ole Streenberg – trommer

Godt at vide:
Entré til koncert: 165 kr. (145 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 159 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google