Paul & Peter Banks, H.P. Lange & Niels Bonefaas

Vælg billetter


 
Oplev nogle af landets bedste folk-musikere. Mens HP Lange og Niels Bonefaas har fokuseret på at fordybe sig i traditionen, har Paul og Peter Banks samlet indtryk fra mange andre genrer. En aften med banjo, violin, guitar, mandolin og flerstemmig sang.

- roots med meget mere

En aften med nogle af landets bedste folk-musikere.

Paul & Peter Banks – far og søn – har spillet sammen i adskillige år med et repertoire bestående af egne sange, amerikansk folk samt enkelte afrikansk inspirerede numre. Paul har i en lille menneskealder været kendt som stilskabende guitarist og sanger og sangskriver med 15 CD’er i eget navn og langt over 100 som sideman. Peter er fremragende banjospiller og sanger samt en fin sangskriver. Blandt andet sammen med trioen TWANG er han ved at skabe sig et ry som genrebrydende banjospiller og sangskriver.

HP Lange & Niels Bonefaas startede samarbejdet omkring HP Langes album ”Travelling Man Blues” fra 2016. HP har i mere end 30 år været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Niels er noget yngre og er især kendt fra oldtime musikken med mange ophold i USA og optrædener på de store amerikanske oldtime og bluegrass festivaler.

Mens HP Lange og Niels Bonefaas har fokuseret på at fordybe sig i traditionen, har Paul og Peter Banks samlet indtryk fra mange forskellige genrer. En aften med disse fire musikere vil byde på to meget forskellige duoer, men også en kvartet med storswingende musik på banjo, fiddle, guitar og mandolin og flerstemmig sang.

Paul Banks: vokal, guitar, mandolin, mandocello
Peter Banks: vokal, banjoer, guitar
HP Lange: vokal, guitar, national, banjo
Niels Bonefass: vokal, banjo, violin

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Fredag d. 29. oktober kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 130 kr. inkl. gebyr.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google