Other Roads (UK)

Vælg billetter


 
Deres rødder er at finde i den engelske og skotske folkemusik, men bandet har over årene udviklet deres helt egen sound. Bandet er kendt for flotte sange, fine vokalharmonier, og de er super dygtige instrumentalister, der skaber en god og varm stemning.

- engelsk/skotsk-folkemusik

Other Roads' rødder er at finde i den engelske og skotske folkemusik, men bandet har over årene udviklet deres helt egen sound. Og deres popularitet er gennem de senere år steget gevaldigt både her i Danmark og i udlandet.

Engelske Pete Abbott  med den smukke stemme er forsanger i Other Roads. Han er en dygtig singer/songwriter med forkærlighed for ballader og stille eftertænksomme sange, spiller en glimrende guitar og har selvfølgelig skrevet mange af trioens sange.

Skotske Gregor Borland spiller violin, mandolin og ind imellem også bas. Han har vundet adskillige skotske mesterskaber, ligesom han underviser i den skotske fiddle-tradition over hele verden. Så der er alt fra de hæsblæsende, foot-stomping reels til stille smukke toner fra hans violin.

Multiinstrumentalisten Dave Walmisley voksede op på en tobak farm i Zimbabwe og kom til England som 17-årig. Læg næsten et hvilket som helst instrument i hænderne på ham, og han vil kunne spille på det. Han er ligeledes en fantastisk sangskriver og sammen med Pete leverer han teksterne til bandets egne sange.

Bandet er kendt for flotte sange, fine vokalharmonier, og de er alle tre super dygtige instrumentalister, så alt i alt kan publikum forvente en rigtig god og hyggelig koncertaften med masser af flot musik. De tre musikere forstår at skabe en god og varm stemning med en fin kontakt til publikum.

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 195 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google