One Love Marley Band - Global Garden Party

Vælg billetter


 
Stemning fra en mild salt havbrise, vuggende vibrationer som bølgeskvulp mod en sandstrand og varmen fra pulsens insisteren på dans og samhørighed vil strømme ud af anlægget med sange om frihed, kærlighed, tolerance og respekt. En hyldest til Bob Marley.

- reggae

En hyldest til Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots rock reggae.

Stemning fra en mild salt havbrise, vuggende vibrationer som bølgeskvulp mod en sandstrand og varmen fra pulsens insisteren på dans og samhørighed vil strømme ud af anlægget med sange om frihed, kærlighed, tolerance og respekt.

Mia Kamla Marie Bluhm står i spidsen med sin stærke vokal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og til de budskaber, som Marleys tekster udtrykker.

Garvede og rutinerede musikere – alle med kærlighed til den oprindelige reggae, laver Danmarks første dedikerede Bob Marley hyldest orkester med stor besætning. One Love Marley Band søger det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. En sammensmeltning til en pulserende enhed, en musikalsk meditation i et meningsfyldt tekstunivers. En kollektiv tilstedeværelse i et på en gang stillestående, og vibrerende nu fyldt med energi, ro og plads til at svæve, til fordybelse og nærvær. Musik der kan samle og sprede gode budskaber. Det essentielle i reggaemusikkens univers.

Bob Marley kan sammenlignes med store friheds -og freds personligheder som Martin Luther King, Gandhi og John Lennon. Han er symbol på en politisk opråber, en åndelig vismand og et erfarende menneske.

Bob Marleys stærke sangkatalog lever og fortjener opmærksomhed, og det er den klare vision for One Love Marley Band, at bringe sangene og musikken ud på de store scener.

One Love Marley Band
Lead Vokal : Kamla Marie
Kor: Lene Nørgaard, Tina Rødbroe Lassen, Connie Pilgaard Nielsen
Bas: Ole ”Don Brock” Brockmann
Trommer: Mathias Lykke Eriksen
Guitar: Casper Munkgaard & Merlyn Perez- Silva
Keyboard: Van Silvére, Annie Grundtvig
Trombone: Ivan Bak Pedersen
Trompet: Rasmus August Tobiesen 
Tenossax: Lise Krarup Kristiansen
Altsax: Anders Sune Pedersen

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google