Liga Latina – Global Garden Party

Vælg billetter


 
Cubansk musik er én lang kærlighedshistorie mellem den spanske guitar og den afrikanske tromme. La Liga Latina er et kollektiv af drevne musikere for hvem, det er en passion at formidle denne kulturarv af musik og stilarter på et højt kunstnerisk niveau.

- cubansk/latinsk jazz- og folkmusik

Liga Latina er et særegent sammenrend af drevne skandinaviske musikere for hvem, det er en passion at formidle den arv af stilarter, der oprinder deraf på et højt kunstnerisk og internationalt niveau. Deres roste kompositioner samt fortolkninger af den latinske sangskat danner en energisk sfære, hvor skaberkraft og respekt for mestrene går hånd i hånd, og det har gjort dem til en fast bestanddel af festivalerne for jazz og verdensmusik i Norden med gæstemusikere fra hele verden.

Som grundstamme er det den internationalt anerkendte komponist og sangskriver Mike Hecchi på vokal, cubansk trés og spansk guitar. Michell Boysen som har tilbragt et år af sin konservatorie-tid på speciale i Brasilien på kontrabas samt Bo ’BoJo’ Johansen på percussion, der ud over at have studeret på Instituto Superior del Arte i Havana, har skrevet bøger om cubansk rytmik.

Theo Hjorth på piano har stået i lære hos selveste César ’Pupy’ Pedroso fra legendariske Los Van Van på Cuba og endelig er det Rune Krogshede på trompet, der har studeret i Brasilien og Cuba og har turneret med det famøse cubanske orkester Chappottin Y sus Estrellas. Som gæster på pladen høres den L.A.-baserede danske jazzguitarist, Alex Olesen, Lasse Høj Jakobsen på violin samt den amerikansk-cubanske sangerinde Cassia DeMayo som solist.

Mike Hecchi: (vokal / nylon guitar)
Michell Boysen: (kontrabas)
Bo Johansen: (percussion)
Theo Hjorth: (piano / orgel)
Rune Krogshede: (trompet).

Koncert menu ca. kl. 18.00 efter koncerten.

Forret: Mojito graved Færøsk laks med peberrods coleslaw af danske sommerkål.

Ølandsbrød bagt på surdej og hjemmekærnet smør

Hovedret: Lechon Asado (Cubansk nakkesteg, mojo marineret), serveret med safron-ris, sorte bønner med bagte løg og peberfrugt, frisk salsa af danske tomater og krydderurter

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 15.30 og koncerten starter kl. 16.00.
Koncertmenu serveres efter koncerten ca. kl. 18.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google