Kulturen Rykker Ud - Dobbeltkoncert med Mikael K og Anders Mikkelsen

Vælg billetter


 
Mikael K er en moderne folkesanger, som bl.a. sætter fokus på livet i Nordjylland eller det udkants eller vandkantsområde, som vi også er en del af. Anders M er en ægte folkesanger, der med sine sange rører ved hjertet og sætter tankerne i gang.

- Dobbeltkoncert med Mikael K og Anders Mikkelsen

Mikael K er en moderne folkesanger - en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog. Han er en underfundig storyteller, som b.la. med sine seneste albums - UDKANTSLAND og koncept-albummet SANGE FRA NORD - sætter fokus på livet i Nordjylland eller det udkantsområde - eller vandkantsområde, som vi også er en del af.

Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og med sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange. Der er garanti for gode sange, store smil og lidt at tænke over. Sangene fortælles med stolthed fra vandkants-Danmark, hvor Mikael K også har bosat sig. Glæd dig til sange som: Klitmøller Cold Hawaii, Anna fra Fristrup, En romer i Vrå og mange, mange flere! Mikael K har udgivet 13 albums i eget navn.

Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist - en ægte folkesanger og historiefortæller. Anders kendes blandt andet for sine mange besøg på Skagen Festival, hvor han har optrådt både solo, med bandet FolkZone og med den nu afdøde, norske guitarlegende Hans Graasvold. Anders Mikkelsen har udgivet i alt 6 CD'er, og et af hans albums blev nomineret til Danish Music Awards - Folk.

På scenen er han en kunstner, som forstår at fastholde sit publikum, alene med sine guitarer og en håndfuld sange smukke, vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang.

Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en varm, følsom, og engageret troubadur med noget på hjerte.

En koncert med Anders Mikkelsen er som en varm og humoristisk rejse gennem et musikalsk univers, fyldt med tankevækkende historier og iørefaldende sange.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google