Jørgen Halskov - Søndags-Matiné

Vælg billetter


 
Halskovs foredrag eller fortælling tilsat egne sange – tager udgangspunkt i Gl. Skagen i 80erne, hvor han spillede hver sommer i sit unge voksenliv. Det hele blandes med historier/sange 'hentet' i det skotske højland efter utallige besøg de sidste 25 år.

- Skagen, Skotland – og hjem igen

Jørgen Halskovs foredrag eller nok nærmere en fortælling tilsat Jørgens egne sange - tager sit udgangspunkt i Gl. Skagen i 1980erne. I mange år - for længe siden i Jørgens unge voksenliv - spillede Jørgen hver sommer i Gammel Skagen sammen med en stor musikerkoloni (som bl.a. talte Bjarne 'Cæsar' Rasmussen). ”Vi kom trofast hver sommer så vi kunne følge med i, hvordan det var gået Jens Ole Ruth fra købmandsbutikken og Jarl fra Hyttefadet, siden 'Tjuvenhavnerne' (dvs. turisterne) sidst var i byen.”

Fortællingerne fra Gl. Skagen blandes med historier og sange, Jørgen har 'hentet' i det skotske højland, som han nu efterhånden har travet op og ned i utallige gange i de sidste 25 år.

Jørgens sange handler om der hvor han kommer fra - nemlig hjemmefra!

Jørgen Halskov er 65 år gammel og født i Skagen. Han har medvirket i årets X-factor og kunne bl.a. opleves i en vildt spændende 5-Chair-Challenge på TV2. Jørgen har også gået i skole i Skovsgård – så der kommer sikkert også lidt historier fra tiden i Skovsgård.

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 13.30 og koncerten starter kl. 14.00.
Ingen koncertmenu.
Kaffe & kage kan købes under koncerten eller i pausen.
Køb koncertbillet: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google