Jorge Cordero & Los Gran Daneses - Global Garden Party

Vælg billetter


 
Det er fuldstændig som at være der selv, når dette orkester slipper de cubanske rytmer løs. Oplev ti musikere fra Danmark og Cuba, der tilhører den absolutte elite på den internationale salsa scene, som de krydrer med elementer af reggaeton, rock og pop.

- International salsa når det er bedst!

Det er fuldstændig som at være der selv, når dette fantastiske orkester slipper de cubanske rytmer løs. Bandet, der består af ti topmusikere fra Danmark og Cuba, har udgivet syv albums, modtaget en stribe internationale priser og turneret både på Cuba og i USA og Europa. De tilhører den absolutte elite på den internationale salsa scene, også fordi de fornyer og krydrer genren med elementer af reggaeton, rock og pop.

Der er mange succeshistorier om dansk musik i udlandet. Men det er de færreste orkestre, der evner at fastholde succesen år efter år.

Jorge Corderos orkester mestrer denne kunst. Både på scenerne i Danmark og blandt salsa-folket I resten af Europa, nyder orkestret stor respekt pga. den høje musikalske kvalitet, hvilket musikanmelderne Worldwide kun kan bekræfte. I forbindelse med udgivelsen af det nye album ”MI UNIVERSO” er flere sange fra Corderos tidligere udgivelser også kommet i rotation på radiostationerne i flere latinamerikanske lande og i Florida.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses består af cubanske og danske musikere. Orkestret har turneret på Cuba, i USA, Skandinavien og i adskillige Europæiske lande. Et af de store latin-dons, engelske DJ Lubi skrev I musik bladet Straight No Chaser; “pretty heavy and very Cuban”, og at han var begejstret for Corderos stærke vokal.

Orkestret som nu er udkommet med album nr. 8. MI UNIVERSO glæder sig til at præsentere sangene for det danske publikum.

TIDLIGERE MODTAGET PRISER:

World Music Awards 2002 og I 2004. Nomineret til danske world track i 2012 og med på WMD præsentationsalbum i 2016.

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google