Global Garden Party - Johnny Madsen Jam

Vælg billetter


 
De har gennem 10 år oparbejdet et renommé som et solidt, autentisk alternativ til den ægte vare. Med deres akustiske instrumenter, en behagelig lydstyrke og et glimt i øjet vil de danne en perfekt ramme for en dejlig aften med og om Johnny Madsens sange.

Akustisk trio

Johnny Madsen Jam har gennem 10 år oparbejdet et renommé som et solidt, autentisk alternativ til den ægte vare. Bandet har senest i 2021 spillet en lang række koncerter over det meste af landet til små festivaler, by- og havnefester – og både små og store indendørs events. Mange af disse shows har været med speederen i bund, men bandet mestrer også den mere afdæmpede, akustiske koncertoplevelse, og det vil vi rigtig gerne tilbyde jer. Vores akustiske trio har bevist sit værd fra forsamlingshuse over kirkerum til små koncertsale over det ganske land – se, hvad andre siger om Johnny Madsen Jam på johnnymadsenjam.dk.

Med en autentisk vokal i forgrunden, den akustiske guitar, kontrabassen og et minimalt trommesæt vil vi gerne invitere til en aften med Johnny Madsens sange. Her er tid til de stille numre og den gode anekdote, men der er selvfølgelig også plads til Færgemanden, Johnny The Blues og Udenfor Sæsonen for nu bare at nævne nogle få af Johnnys klassiske hits.

Johnny Madsen Jam består af:
Mogens Mortensen, guitar og vokal
Jesper Nordam, bas og kor
Mikael Bundgaard, trommer og kor

De vil med deres akustiske instrumenter, en behagelig lydstyrke og et glimt i øjet danne en perfekt ramme for en dejlig aften med og om Johnny Madsens sange.

Godt at vide:
Entré til koncert: 135 kr.
Koncertmenu: 195 kr. (serveres kl. 18:00)
Indgangen åbner ca. kl. 15.30 og koncerten starter kl. 16.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google