Frokostjazz med Daimi & Louisiana Jazzband - Global Garden Party

Vælg billetter


 
Daimi sætter sin hat, som hun vil og synger så hatten passer - og det swinger helt vildt! Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme, i dag som udtryksfuld jazzsangerinde med Louisiana Jazz som swingende og sprudlende backing band.

- Trad. Jazz

Daimi sætter sin hat som hun vil og synger så hatten passer!

….og det swinger helt vildt!

Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme og i dag som udtryksfuld jazzsangerinde med Louisiana Jazz som swingende og sprudlende backing band.

Til koncert og til dans er Daimi og Louisiana Jazz parate og virker hver gang.

Louisiana jazz har fået nyt medlem, nemlig den legendariske trombonist Vincent Nilsson som i over 40 år har spillet med Radioens Big Band.

Også Tivolis big band har igennem en menneskealder nydt godt af hans medrivende spil, og Louisiana er glade for at kunne finde en værdig aftager for Cosmus Brædstrup som har trukket sig tilbage fra landevejens og de lange turneers fortræffeligheder.

Louisianas blæsergruppe bestående af Jesper Løvdal på saxofoner, Mårten Lundgren på trompet og Vincent Nilsson på trombone og deres lange erfaring sammen fra utallige bands høres med det samme.

Louisiana spiller swingende musik fra bl-a. Duke Ellingtons repertoire, men også gamle traditionelle klassikere som ”Sweet Georgia Brown”, som i Daimis version hedder ”Søde Yrsa Bruun”. Selvfølgelig kommer publikum også til at høre en række af de numre som har gjort Daimi berømt igennem tiderne.

Daimi og Louisiana jazz er et levende orkester, der fanger publikum i alle aldre.

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google