Frokost-jazz – Rikke Mølgaard Jazz Group

Vælg billetter


 
Efter adskillige år som grundstamme i Kansas City Stompers, har Gert Rostock, Palle Juul Hansen og Kurt Riedel valgt at søge nye udfordringer og dannet gruppen Rikke Mølgaard Jazz Group med Rikke i spidsen – som de har arbejdet sammen med de sidste 20 år.

- Jazz - udbrydergruppe fra Kansas City Stompers

OBS: tidligere fejlannonceret som: ”Kansas City Stompers med Rikke Mølgaard”

Efter adskillige år som grundstamme i Kansas City Stompers har vi, Gert Rostock, Palle Juul Hansen og Kurt Riedel, besluttet os for, sammen med Rikke Mølgaard - som vi i KCS har arbejdet sammen med de sidste 20 år – at søge nye udfordringer og har derfor dannet ”RIKKE MØLGAARD JAZZ GROUP ”.

Som frontfigur: Rikke Mølgaard

På piano: Palle Juul Hansen, som har en lang erfaring som musiker, akkompagnatør på teatre og for adskillige solister, bl.a. Lene siel.

På bas: GERT ROSTOCK, der startede sin glorværdige karriere i Jørn Grauengaards orkester og derefter blev en meget anvendt studiemusiker, med bl.a. John Mogensen, Sebastian m.fl. ofte sammen med Kurt Riedel.

På trommer: KURT RIEDEL, der ligesom Gert, trådte sine sko flade i lyd-/og tv-studierne og spillede med på adskillige ”plader” som det hed dengang. Her kan man nævne et utal af kendte navne, men hvad vigtigst er, at vores erfaring er stor og vores incitament til at underholde og glæde publikum, sammen med vores kærlighed til musikken, er vores drivkraft.

Lead vokal: RIKKE MØLGAARD.

Siden hun startede sin professionelle karriere i 1995 - hvor hun blev ”opdaget” af Stig Rossen på Horsens Ny Teater, har Rikke været vidt omkring i det musikalske univers. Det er blevet til et utal af koncerter og TV- optrædener gennem årene. Samspillet og venskabet i netop denne konstellation er helt unikt – det forplanter sig ikke kun i orkestret, men i den grad også til publikum.

Vi er samtidig så heldige, at vi i de fleste tilfælde kan prale af at have NIKOLAI BØGELUND med på basun, sang og fantastisk udstråling. Nikolai dirigerer flere Big Bands, bl.a. DR Big Band, Aarhus Jazz Orchestra m.v. Han er desuden ansvarlig for Lukas Graham blæsergruppen, ”The Rusty Trombones”

Skulle han i enkelte tilfælde være forhindret, garanterer vi for at medbringe en afløser, som er fuldt på højde både musikalsk og underholdningsmæssigt. 

Godt at vide:
Indgangen åbner ca. kl. 11:30 og koncerten starter kl. 12:00
Entré med buffet 250 kr. (130 kr. uden buffet), ingen medlemsrabat.
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.
Frokostbuffét serveres fra kl. 12:00.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google