Frokost-jazz - Kansas City Stompers m. Jesper Thilo

Vælg billetter


 
KCS har i årtier været sammensat af en række af landets dygtigste musikere. Denne gang med Jesper Thilo, der har spillet fra og til siden 1976, nok DK’s mest berømte jazzmusiker, med rødderne dybt plantet i den trad. jazz med en fabelagtig teknik.

- jazz i verdensklasse

Jesper Thilo, nok Danmarks mest berømte jazzmusiker, har rødderne dybt plantet i den traditionelle jazz, som han elsker at spille, foruden selvfølgelig swingmusik og andre former for jazz, og med KCS, som han til og fra har spillet med siden 1976, får den ikke for lidt med alle de velkendte trad jazz, New Orleans Jazz og Dixieland-numre, altså Jesper Thilo på en anden måde, men stadigvæk med den fabulouse teknik, som Jesper brillierer med.

Kansas City Stompers har i flere årtier været sammensat af en række af landets bedste og flittigst benyttede musikere, og 2021 er ingen undtagelse. De regnes for det ældste professionelle jazzorkestre i Europa startet i 1951 og med 45 lp/cd-udgivelser. De kan bevæge sig hele vejen fra dixieland til funk og popmusik, og derfor er det også Kansas-folk der har været flittigst benyttet i div. musikalske sammenhænge. Kansas City Stompers er det rette orkester til at bakke Jesper Thilo op i hans udfoldelser.

Line-up
Jesper Thilo: Sax
Niels Abild: klarinet og kapelmester
Palle Juul Hansen: Piano
Lea Nielsen Trombone: trompet, sang
Lasse Lundstrøm: bas
Roger Berg: trommer

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Lørdag d. 18. september kl. 12.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2-3 timer
Bemærk venligst: Bord/pladser reserveres ved køb
Entré inkl. jazz-buffet: 250 kr.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google