De Galvaniserede Leoparder

Vælg billetter


 
De Galvaniserede Leoparder – der oprindeligt var en kopiversion af De Gyldne Løver – spiller overvejende irsk/skotsk-inspireret folkemusik.
Repertoiret er melodier og tekster planket fra egnsdigtere som bl.a. Hausgaard, Memphis, Lilholt og Grønbech.

- irsk/skotsk folkemusik

De galvaniserede Leoparder er et vendsysselsk musikalsk sammenrend, som spiller irsk, skotsk og amerikansk folkemusik i såvel originale som danske/vendsysselske udgaver.

Repertoiret omfatter traditionelle festlige irske PUB-salmer, stille skotske ballader iblandet melodier og tekster planket fra De Gyldne Løver og Tørfisk samt egnsdigtere som bl.a. Hausgaard, Lilholt og Grønbech.

Som den irske PUB-tradition byder, er det karakteristisk for Leopardernes koncerter, at deres musiknumre ledsages af et par bevingede ord eller en anekdote af ofte tvivlsom karakter.

Flere af musikerne har en fortid i et kirkekor, hvorfor de indimellem ekvilibrerer i flerstemmig sang Koralbogen er dog gemt væk, og stemmerne har med årene opnået en vis - men stadig klædelig - patina.

Bandmedlemmerne betjener traditionel irsk instrumentbesætning: guitar, bas, banjo, mandolin, harmonika samt togfløjte.

Bandet har i mere end 20 år hjemsøgt overvejende jyske intimscener og blokvogne.

Mødet med De Galvaniserede Leoparder er en lystig musikalsk oplevelse, som på en god dag følges op med instrumentale finurligheder.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google