Carls Café – Romsmagning med Mike Hecchi

Vælg billetter


 
Med en humoristisk tilgangsvinkel fører, den internationalt anerkendte guitarist og sanger, Mike Hecchi, os med ind i rommens verden med forkælelse for alle sanser. Hecchi flyttede som 16-årig, alene fra Silkeborg, til Caribien i midt-halvfemserne, hvor rom herhjemme var noget man kom i cola. Flasket op på caribisk musik, kultur - og selvfølgelig rom - er det en sand kender, der tager os i hånden gennem rommens historie med anekdoter, romsmagning og live-musik - uhøjtideligt smeltet sammen i et intimt og akustisk setup, hvor du kan smage på 7 forskellige caribiske rommer.

- En aften med rom & caribisk musik

Med en humoristisk tilgangsvinkel fører, den internationalt anerkendte guitarist og sanger, Mike Hecchi, os med ind i rommens verden med forkælelse for alle sanser.

Hecchi flyttede som 16-årig, alene fra Silkeborg, til Caribien i midt-halvfemserne, hvor rom herhjemme var noget man kom i cola. Flasket op på caribisk musik, kultur - og selvfølgelig rom - er det en sand kender, der tager os i hånden gennem rommens historie med anekdoter, romsmagning og live-musik uhøjtideligt smeltet sammen.

Desuden er den anmelderroste sangskriver Mike Hecchi også forsanger i The Sexican, og rejst verden tynd i utallige musikalske konstellationer. Han har bl.a. medvirket på albums indenfor genrer som blues, gypsy jazz, rock, folk, lounge og singer-songwriter. Denne aften er det især den latinske genre, som han vil optræde med, da der i forbindelse med koncerten er romsmagning, hvor du kan smage på 7 forskellige caribiske rommer. Koncerten kommer til at foregå i et intimt og akustisk setup. Hecchi var i 2011 nomineret til en Danish Music Award som sangskriver og producer.

Godt at vide:
Entré til koncert: 195 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu: 159 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google