Carls Café - Ole Frimer & Olav Poulsen

Vælg billetter


 
BLUES´n ROOTS med Danmarks bedste bluesguitarist Ole Frimer, og slide-guitaristen Olav Poulsen, der fra at være opvokset i Torslev/Skovsgård/Tranum området har udviklet sig til at være Danmarks bedste og mest brugte slideguitarist. For første gang tilbage på sin hjemegn...
Repertoiret spænder fra moderne urban blues, over funky rytmer, til akustisk præget Tex Mex. Duoen præsenterer numre fra Ole Frimers sangkatalog samt spændende ting fra det klassiske blues-repertoire, krydret med et par røverhistorier.

- Blues’n roots

Landets bedste slideguitarist, Olav Poulsen, møder hér bluesmanden Ole Frimer. To guitarekvilibrister med et, på én gang, gnistrende tæt og luftigt sammenspil og en næsten telepatisk forståelse. Repertoiret spænder fra moderne urban blues, over funky rytmer, til akustisk præget Tex Mex. Duoen præsenterer numre fra Ole Frimers sangkatalog samt spændende ting fra det klassiske blues-repertoire, krydret med et par røverhistorier.

Duoen består af:

OLE FRIMER, guitarist, sanger og komponist, er pladeaktuel med de anmelderroste CD`er ”Blålys”(2014) og den seneste ”Live at Blues Baltica” (Sehttp://www.olefrimer.dk/anmeldelser-a.html). Han er en af Danmarks mest fremtrædende blues-skikkelser. Med et dusin hovedsageligt selv-komponerede CD`er bag sig har han høstet stor international anerkendelse og erfaring og vundet priser både i udlandet og herhjemme; senest i 2008 da han modtog en Danish Music Award (DMA) for Årets Danske Bluesalbum ”Live Out Of Love”. I 2011 modtog han Bank Nordics ærespris ved Horsens Bluesfestival, og i 2014 blev hans dansksprogede album ”Blålys” nomineret til en DMA.

 

OLAV POULSEN har huseret på den danske musikscene de sidste tyve år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske. Han har en sjælden god teknik og feeling, der spænder fra det ekspressive til det lyriske, og bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner. Har endvidere medvirket på cd-udgivelser med bl.a. Allan Olsen og H. P. Lange.

 

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr. (105 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 159 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google