Carls Café - Jens Rømer & Finn Olafsson

Vælg billetter


 
Oplev et spændende foredrag med Jens Rømer, der indeholder vinsmagning og tapas - hvor Finn Olafsson spiller til.

Musik og vin kan godt være fundament i et liv, hvor man rykker sine rødder op flere gange og finder nye veje, "Få en oplevelse for alle sanser," lover Jens Rømer, der er aktuel med sin første bog "Mit liv med vin og musik". Med sine personlige fortællinger og holdning til økologi beretter Jens Rømer om oplevelser med vin, mad, musik, biodynamik og rejser til en række vinproducenter i Frankrig.

Denne aften kan man smage vinimportørens franske vine fra Rhône og Languedoc, mens en af dansk rocks store guitarister, ankermanden i det symfoniske rockorkester Ache, Finn Olafsson spiller til.
Fri

- Vinsmagning, tapas og musik

- Et liv med vin & musik

Et intenst og spændende foredrag med forfatteren og musikeren Jens Rømer om hans to helt store passioner: Vin og musik. Jens Rømer er højaktuel med sin debutbog ”Mit Liv med Vin og Musik”, som netop er udkommet på Musikforlaget Olafssongs.

Foredragsarrangementet spiller på flere oplevelser og sanser: Vin, mad, musik, fortællinger om personlige oplevelser, økologi og biodynamik - og rejser til en række vinproducenter i Frankrig. Alt sammen ledsaget af betagende billeder, videoer og musik.

”Da jeg, sammen med min kone Birgit Rømer og vores to små børn, valgte at flytte fra Hillerød til Vacqueyras i det sydlige Rhônevindistrikt i Sydfrankrig, var det uden nogen form for økonomisk sikkerhed. Men drømmen om et liv i det sydfranske var stor, så vi tog chancen. I min bog, ”Mit Liv med Vin og Musik”, fortæller jeg om mit liv med vin og musik – de to passioner, som har fyldt mit liv med intense oplevelser. Jeg fortæller om min interesse for musik, om at udøve musik og om, hvordan frankofilen i mig, og dermed også min store passion for vin, blev født.

Det er også en rejse rundt i Languedoc og Rhône-vindistrikterne, hvor jeg besøger 18 forskellige økologiske og biodynamiske vinproducenter. Og så har jeg lavet det lille eksperiment at lade nogle af mine musiker-  og komponistvenner inspirere til at skrive ny musik til vinene.  Jeg gav hver musiker/komponist et par flasker af en udvalgt vinproducents vine til at lade sig inspirere af. Resultatet af dette er der kommet 21 stykker musik ud af, som kan høres, gerne med et godt glas vin, på bogens to indlagte CD’er.”

Alt dette fortæller Jens Rømer om i foredraget. I løbet af foredraget vil der være smagning af vine fra udvalgte franske vinproducenter, som er omtalte i Jens Rømers bog.

Arrangementet afsluttes med delikat livemusik med guitaristen Finn Olafsson - én af leverandørerne til ”vinmusikken”.  Han har bidraget med ”Une Chanson pour Clavel” – et stykke guitarmusik til Domaine Clavel i Languedoc. 

Finn Olafsson er kendt for sin tid som guitarist i ACHE, for sin instrumentale guitarmusik og for sine samarbejder med Anders Roland, Pia Raug, Anne Linnet og mange, mange andre.  Han er desuden medredaktør af Jens Rømers bog og indehaver af Musikforlaget Olafssongs.

Godt at vide:
Entré til koncert: 175 kr. Inkl. vinsmagning og tapas
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og arrangementet starter kl. 20.00.

Køb billet på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google