Beefeaters + Klaus Baba & Poul Ewald

Vælg billetter


 
Først varmer Klaus Baba & Poul Ewald op med deltablues, hvorefter Beefeaters fra 1964 genopstår, for anden gang, på hotellet - dog er Morten K. Reumert, det eneste tilbageværende medlem fra gruppens guldalder. Musikken tager udgangspunkt i de gamle dage.

Beefeaters

Den danske bluesrock-gruppe Beefeaters blev dannet i 1964, og efter nogle år med skiftende besætninger indspillede gruppen, der nu havde den navnkundige bluessanger og –guitarist Peter Thorup i front, debutalbummet Beefeaters i 1967.

Ud over Thorup bestod Beefeaters på dette tidspunkt af Morten Kjerumgaard Reumert på orgel, Flemming ”Keith” Volkersen på bas og Erling ”Mozart” Madsen på trommer. Sidstnævnte blev erstattet af Max Nhuthzhi, inden Beefeaters i 1969 udsendte album nummer to, Meet you There. Her medvirkede ingen ringere end Alexis Korner, en af hovedkræfterne bag det britiske blues-boom.

Beefeaters arbejdede også sammen med Povl Dissing og var blandt andet backinggruppe på dennes skelsættende plade Dissing (bedre kendt under den uofficielle titel Nøgne øjne), der ligeledes udkom i 1969.

Gruppen krediteres for at have spillet en stor rolle i indførelsen og udbredelsen af rhythm & blues i Danmark, og da navne som Cream og Jimi Hendrix gjorde bluesrocken psykedelisk, fulgte Beefeaters trop. Bandet blev nu anset for et af de førende og mest betydningsfulde navne på 1960’ernes hjemlige syrerock-scene.

Men kort efter udgivelsen af Meet you There forlod Peter Thorup Beefeaters og Danmark til fordel for en karriere i Alexis Korners band i England. Beefeaters fortsatte i nogle år, blandt andet med Ole Fick som frontfigur, men bandet blev opløst i 1971.

Nu genopstår Beefeaters imidlertid med Morten Kjerumgaard Reumert som det eneste tilbageværende medlem fra gruppens guldalder (Peter Thorup gik bort i 2007). Med sig har han to medlemmer af Freddy and the Phantoms, sanger og guitarist Frederik Schnoor og trommeslager Rune René Hansen, samt Torben Guldager Rasmussen fra Wrong Side of Vegas på bas.

Beefeaters anno 2020 vil spille et antal koncerter med udgangspunkt i musikken fra de to studiealbum. 

Klaus Baba & Poul Ewald

Klaus B Jensen har en lang karriere bag sig både som solist og frontmand i div. bands. Han skriver sange der trækker på inspiration fra blueskonger som Muddy Waters, Howlin’ Wolf samt en lang række af deltablues musikere.

Med sig har han mundharpespiller fra Odense Poul Ewald, som er kendt fra bla. Rockmaskinen, Long Lost Evil Sons og Lone Kellerman band.

Poul og Klaus optræder med rå og upoleret blues Folk og Roots musik, de har turneret land og rige rundt med stor succes og levere altid et indlevende show. Klaus B Jensen (sang og div. guitarer). Poul Ewald (div. bluesharper) 

Godt at vide:
Entré til koncert: 190 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google