Back in Black

Vælg billetter


 
Back In Black's force er den sikre og troværdige levering af det klassiske AC/DC-repertoire med rod i 70-udgivelserne så tæt på originalerne som muligt og et sceneshow med lige så meget "knald på". Et show med dertilhørende kirkeklokke i ”Hells Bells”, kanoner i ”For Those About To Rock”, skoleuniform til guitaristen. En aften, der er 100% øl- og skråle-med-egnet uden kunstige tilsætningsstoffer.

- AC/DC - cover

Back in Black er et nok det definitive danske bud på et AC/DC-coverband. Det esbjergensiske band har mange års erfaring som udøvere af australiernes stålsatte rock’n’roll.

Back In Black's force er den sikre og troværdige levering af det klassiske AC/DC-repertoire med rod i 70-udgivelserne. Her taler vi om numre som "Whole Lotta Rosie", "Jailbreak", "TNT" og ikke mindst "Highway to Hell". Et par genhør med de nyere klassikere fra tiden med Brian Johnson bliver det også til.

Gruppens eksplosive koncerter er kendetegnet ved, at mansætter en ære i at spille AC/DC så tæt på originalerne som muligt og levere et sceneshow med lige så meget "knald på". Et show med dertilhørende kirkeklokke i ”Hells Bells”, kanoner i ”For Those About To Rock”, skoleuniform til guitaristen…

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en se- og høreværdigt "allmost the real thing" – showaften med Back In Black. Musikken er fra vores side erklæret 100% øl- og skråle-med-egnet, og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer. Det er pure rock’in’roll.

Godt at vide:

Entré til koncert: 195 kr.
Koncertmenu: 159 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google