ABBA (CZ)

Vælg billetter


 
Efter 35 år har ABBAs popularitet nået nye højder. ABBA Revival er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af ABBAs uforglemmelige klassikere og ikke mindst deres uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.

- Mamma Mia, Waterloo, Money Money

ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltalte flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, - og dog…

Mamma Mia - SOS - Fernando - Ring Ring - Voulez Vous 

Efter 35 år har Abbas popularitet nået nye højder. Aldrig tidligere har de 4 svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu - med filmen og musicalen "Mamma Mia", der gik sin sejrsgang over hele verden, og som netop har fået sin efterfølger ”Mamma Mia 2”. Alle elsker Abba! 

I Have a Dream - Money Money- Knowing Me Knowing You

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Det tjekkiske ABBA Revival-band, som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. De elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70'er kostumer og koreografi kommer ABBA Revivalmusik og show forførende tæt på den ægte vare.

Chiquitita - Lay All Your Love on Me - Does Your Mother Know

De professionelle showmusikere i ABBA Revival har turneret i Danmark, og Europa, samt medvirket i flere radio og tv-shows.

Thank You for the Music - As Good as New - Waterloo

ABBA Revival er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af Abbas store hits. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang. Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.

Facebook


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google