Anbefalede


Populære


Medlemskort Restauranten - Skovsgård Hotel 5. jan. 12:00
Som medlem har du masser af fordele.
Tørfisk Salen - Skovsgård Hotel 29. mar. 20:00
I 37 år har bandet TØRFISK fra Thyborøn turneret rundt i det ganske danske land med den samme besætning, som da det hele startede. Sammen med de gamle velkendte numre er nye sange fra deres seneste CD "Vi ligger vandret" med fra scenen. Og publikum synger med.
De Galvaniserede Leoparder Salen - Skovsgård Hotel 5. apr. 20:00
De Galvaniserede Leoparder – der oprindeligt var en kopiversion af De Gyldne Løver – spiller overvejende irsk/skotsk-inspireret folkemusik. Repertoiret er melodier og tekster planket fra egnsdigtere som bl.a. Hausgaard, Memphis, Lilholt og Grønbech.

Events


Frokost-Jazz – James Rasmussen Trio Salen - Skovsgård Hotel 13. apr. 12:00
Kom og oplev en musikalsk stjerne-aften, i selskab med James Rasmussen Trio, hvor James Rasmussen underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortælles anekdoter, fra hans tid i legendariske Four Jacks.

Carls Café – Søren Krogh & Janus Bechmann Restauranten - Skovsgård Hotel 25. apr. 20:00
Som koncertnavn er den nordjyske troubadour Søren Krogh og hans partner Janus Bechmann en stor musikalsk oplevelse. Ydermere betegnes Krogh som en af musikbranchens bedste historiefortællere og karakteriseres ofte, som Niels Hausgaards arvtager.
Sylvester Larsen & Nåleøjet Salen - Skovsgård Hotel 4. maj. 20:00
Sylvester Larsen danner sammen med musiker og publisher Mick Bøjes projekt ”Nåleøjet”. Det musikalske univers er som et åbent forhold, hvor alle kan byde ind, hvis man har noget på hjerte. Det handler om stærke sange og stor passion for musik.


The Islanders - Global Garden Party Skovsgård Hotels Hotelhave 4. jul. 16:00
Irsk folkemusik når det er aller bedst. Forvent god stemning og bægerklang. To Irske topmusikere og to danske giver den topgas med både traditionelle kendte irske og skotske sange og stille ballader. Lige fra The Corries og The Dubliners til Runrig og U2.
SørøverOrkestret - Global Garden Party for børn Skovsgård Hotels Hotelhave 11. jul. 16:00
Fire frygtindgydende og skøre musikalske pirater, der er sørøvergode til at føre børnene ind i deres univers med togter på de store have, guldskatte og øde øer med palmer og kokosnødder. Skibsspøgelset og Bongosprutten Frede spiller også en rolle.

Frokostjazz med Daimi & Louisiana Jazzband - Global Garden Party Skovsgård Hotels Hotelhave 13. jul. 12:30
Daimi sætter sin hat, som hun vil og synger så hatten passer - og det swinger helt vildt! Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme, i dag som udtryksfuld jazzsangerinde med Louisiana Jazz som swingende og sprudlende backing band.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google