Anbefalede


Populære


Medlemskort Restauranten - Skovsgård Hotel 31. dec. 12:30
Som medlem har du masser af fordele.
ABBA (CZ) Salen - Skovsgård Hotel 26. okt. 20:00
Efter 35 år har ABBAs popularitet nået nye højder. ABBA Revival er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af ABBAs uforglemmelige klassikere og ikke mindst deres uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.
Frokost-Jazz – PS Swingband Salen - Skovsgård Hotel 3. nov. 12:00
Jazz med PS Swingband, traditionen tro i kombination med den velkendte gode jazz-buffet. PS spiller swingmusik, der har sit ophav dybt begravet i 30’ernes spillestil. Kendetegnende for dette orkester er smittende spilleglæde, der mærkes ud over scenen.

Events


Carls Café – Rikke Bruhn & Marianne Christensen Restauranten - Skovsgård Hotel 8. nov. 20:00
Rikke og Marianne præsenterer publikum for egne tekster, personlige musikalske beretninger samt nyfortolkninger af andres sange som de begge holder meget af. Rikke synger og Marianne akkompagnerer koncerten i en ærlig tone på sin westernguitar.

Carls Café – Gary Snider Trio spiller Leonard Cohen Restauranten - Skovsgård Hotel 22. nov. 20:00
Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Sammen med sit band giver han nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!
Julerock med Rockmaskinen Salen - Skovsgård Hotel 7. dec. 20:00
Rockmaskinen er en spillevende organisme i det nordjyske musikliv, der spiller som med stor respekt og kærlighed til den gamle rock’n roll-, soul- og bluestradition. Så sæt håret, kridt danseskoene og vær klar til en oplevelse ud over det sædvanlige


4. Juledagsbal med Beers for Tears Salen - Skovsgård Hotel 28. dec. 21:00
Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning året af med et brag af et 4. Juledagsbal med det populære lokale band Beers for Tears. Beers for Tears er en nordjysk folk-præget gruppe, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik.
Ib Grønbech & ContainerKvartetten Salen - Skovsgård Hotel 19. jan. 20:00
Ib Grønbech & Kvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med IB’s uforlignelige humor – manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark.

Carls Café - Christian Søgaard Trio Restauranten - Skovsgård Hotel 24. jan. 20:00
En udsøgt sovs af Jazz og Verdensmusik. Det er historien og fortællingen i sangene, der er omdrejningspunktet, når Søgaard Trio underholder - Det handler om noget! Ozonlag, rygning, kærlighed, kultursammenstød, kirsebær i lommen og havskum på din hud.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google